Menu

Для друкарень

Запрошуємо до співпраці поліграфічні компанії та виробників пластикових карток

Формула співпраці
Все дуже просто: ваші поліграфічні можливості + наш досвід обробки змінних даних = вчасно виготовлена поліграфічна продукція найвищої якості!

Компанія DIGI Solutions працює на ринку поліграфії, зокрема, як розробник програмного забезпечення для підготовки до друку дипломів та додатків - поліграфічної продукції, що замовляють вищі навчальні заклади.

З нашим програмним забезпеченням (WebPPP©) працюють:
  • навчальні заклади, які готують PDF-файли для друку дипломів та додатків;
  • друкарні, які виготовляють вказані документи.

Пропонуємо співпрацю друкарням, які здатні виготовляти дипломи, додатки та іншу поліграфічну продукцію, що потребують вищі навчальні заклади (обкладинки для дипломів, папки, журнали, залікові книжки, тощо).

Зазвичай, дипломи та додатки виготовляються в 2 етапи:
  • виготовляються бланки цих документів (офсет);
  • виконується персоналізація цих документів (цифровий друк).

Якщо ваша друкарня має технічні можливості виготовлення подібної продукції і готова до співпраці з нами, ми готові рекомендувати вашу друкарню навчальним закладам, що працюють з нашим програмним забезпеченням.

Що ми очікуємо від вас зараз
  1. Вашу згоду на співпрацю. Це дасть нам право розмістити в себе на сайті інформацію про співробітництво з вашою друкарнею та посилатись на вашу друкарню як на виробника вказаної продукції.
  2. Контакти менеджерів (відділу), які зможуть кваліфіковано обробити запити від навчальних закладів про виготовлення дипломів, додатків та іншої поліграфічної продукції.

Що зробимо ми на початку співпраці
  1. Створимо на WebPPP кабінет вашої друкарні.
  2. Познайомимо ваших менеджерів з нашим програмним забезпеченням, з допомогою якого навчальні заклади будуть готувати PDF-файли до друку дипломів та додатків.
  3. Навчимо, розкажемо та пояснимо менеджерам всі нюанси, пов'язані з виготовленням дипломів та додатків (нормативна база КМУ та МОН України, інші вимоги діючого законодавства, особливості роботи з різними навчальними закладами, тощо).
  4. Повідомимо навчальні заклади про готовність вашої друкарні оперативно і якісно виготовляти дипломи, додатки та іншу поліграфічну продукцію.

Що отримає від співпраці ваша друкарня
  1. Розширення бізнесу.
  2. Сучасну технологію для обробки змінних даних і підготовки до друку файлів.
  3. Сучасні матеріали для виготовлення поліграфічної продукції (папір з водяними знаками й іншими елементами захисту - за спеціальними цінами).
  4. Технічну підтримку, консультації з організаційних та правових питань з обробки змінних даних та друку дипломів, елементи дизайну макетів для розробки документів про освіту та додатків до них.

Що отримає навчальний заклад
  1. Місцеву друкарню, яка стане персональною друкарнею навчального закладу.
  2. Безкоштовний доступ до сучасної системи збору та обробки змінних даних.
  3. Гарантію вчасного та якісного виготовлення дипломів та додатків.
  4. Якісні матеріали з захистом.

Плата за користування WebPPP залежить від кількості підготовлених документів за звітний період:
  • післяоплата протягом місяця - 6 грн за одиницю;
  • передплата на рік кількості понад 5000 - 5 грн за одиницю.