Menu

Додатки (Diploma Supplement) та бланки додатків

 

Додатки до дипломів про вищу освіту виготовляються у відповідності до форм документів про вищу освіту (наукові ступені) та додатка до них, затверджених наказом МОН України №102 від 25.01.2021р. (із змінами), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 січня 2021 р. за №122/35744, та з урахуванням Методичних рекомендацій щодо опису документів про вищу освіту (наукові ступені) та додатка до них, академічної довідки та Методичних рекомендацій щодо заповнення додатка до диплома європейського зразка, затверджених наказом МОН України №164 від 10.02.2021р.

Додатки та бланки виготовляються з використанням захисних технологій та матеріалів. Дизайн та ступінь захисту узгоджується з замовником індивідуально.

Як правило, додатки та бланки виготовляються на папері з захистом. Друкуються в кольорі з використанням захисних фарб та захисних типографських елементів. Можливе виготовлення додатків на дизайнерських видах картону.

Diploma Supplement
Друкується на 3 аркушах А3, збирається на 2 металеві скоби до 12-сторінкового буклету формату А4. Остання сторінка пуста - для проставлення штампів консульської легалізації та апостиля.
Можливе декоративне оформлення додатку - зшивка на стрічку та закріплення стрічки сургучевою печаткою.


Як підготувати до друку додаток